Wij zijn Tom en Steven

19 jaar geleden zijn we gaan samenwonen.Al vrij snel hadden we huisdieren, gezien we beide enorm graag dieren om ons heen hebben.In het verleden hebben we meer dan 6 jaar in een honden- en kattenpension / asiel gewerkt en 3 jaar in een dierenwinkel .

Onder andere tijdens deze jobs deden we de nodige ervaring op.Die ervaring willen we benutten om katten op te vangen tijdens de vakantie en daarom hebben we een kattenhotel opgericht. Ons kattenhotel is gelegen in de rupelstreek te Reet (Rumst),vlakbij Antwerpen en Mechelen. Het is ons doel om de katten die bij ons op vakantie komen een ontspannen gevoel te geven, en daarom hebben we ons hotel in een huiselijke sfeer ondergedompeld. Ook daarom beschikken we maar over momenteel 13 aparte kattenkamertjes, zodat we elke gast voldoende aandacht kunnen geven.

In ons kattenhotel zijn er ook 3 grote ruimtes waar de katten, alleen of soms samen kunnen spelen en meer vrijheid hebben.Katten uit verschillende gezinnen worden enkel onder begeleiding samengelaten en mits goedkeuring van de betreffende baasjes, als het ons sociaal gezien mogelijk lijkt om deze katten te combineren met andere .
Aangezien we zelf geen voorstander zijn van groepsopvang voor katten ,wordt onderling contact eigenlijk steeds tot een minimum beperkt.Indien er geen toezicht is mogen de katten ieder om beurt gebruik maken van 1 van de 3 speelruimtes. Gedurende de hele dag en avond wordt er afgewisseld zodat alle katten regelmatig kunnen ontspannen en de pootjes strekken. Ook 's nachts heeft er in elke speelruimte een kat de vrijheid. Zodat elke kat gedurende 24 uur minstens 6 uur uit haar kamer kan vertoeven. Door de ramen hebben de hotelgasten zicht op onze tuin waar onze eigen huisdieren er voor zorgen dat er altijd wel iets te beleven valt .
's Avonds worden de lichten aangestoken in het kattenhotel. De hele dag staat de radio op . Uiteraard is er bij koude verwarming in het hotel voorzien.Ons woongedeelte en kattenhotel vormen een soort van tweewoonst.Zo zijn de hotelgasten lekker dicht bij ons en logeren ze toch een beetje bij ons in huis.