Wij zijn Tom en Steven.

Bijna 16 jaar geleden zijn we gaan samenwonen.Al vrij snel hadden we huisdieren, gezien we beide enorm graag dieren om ons heen hebben.In het verleden hebben we meer dan 6 jaar in een honden- en kattenpension / asiel gewerkt en 3 jaar in een dierenwinkel .

Onder andere tijdens deze jobs deden we de nodige ervaring op.Die ervaring willen we benutten om katten op te vangen tijdens de vakantie en daarom hebben we een kattenhotel opgericht. Ons kattenhotel is gelegen in de rupelstreek te Reet (Rumst),vlakbij Antwerpen en Mechelen. Het is ons doel om de katten die bij ons op vakantie komen een ontspannen gevoel te geven, en daarom hebben we ons hotel in een huiselijke sfeer ondergedompeld. Ook daarom beschikken we maar over momenteel 12 aparte kamertjes, zodat we elke gast voldoende aandacht kunnen geven.

's Avonds worden de lichten aangestoken in het kattenhotel. De hele dag staat de radio op . Uiteraard is er bij koude verwarming in het hotel voorzien.Ons woongedeelte en kattenhotel vormen een soort van tweewoonst.Zo zijn de hotelgasten lekker dicht bij ons en logeren ze toch een beetje bij ons in huis.